Casa del Mare - Mediterraneo

50% popusta na kompletan aranžman

Nakon kompletnog renoviranja, proširenja sadržaja i kapaciteta hotel nosi najvišu kategoriju 5* i u novom ruhu je prve goste dočekao u junu 2019. godine. Enterijer je inspirisan mediteranskim motivima, začinima i biljkama kao što su: lavanda, mimoza, masline, mandarine, šipak, galeb i mornar.

Hotel posjeduje "a la carte" restoran, malu baštu sa ležaljkama i otvorenim bazenom, spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom i parnom sobom, malu teretanu, kongresni centar koji prima 50 osoba kao i Bocasa Beach&Restaurant koji se nalazi na samoj obali mora.

Panoramski lift vas vodi do intimne zen bašte sa hidromasažnom kadom ili do fine dining restorana i bara na krovu hotela odakle se pruža nesmetan pogled na zaliv.

Da vaš boravak učinimo još ljepšim i zanimljivijim na raspolaganju su vam usluge iznajmljivanja automobila, motora, jahti kao i mogućnost organizovanja izleta.

Stari grad Kotor od hotela je udaljen 20 km dok je Budva na udaljenosti od svega 25 km. Najbliži aerodromi su aerodrom Tivat (8km) i aerodrom Dubrovnik (38km).